Pages

Türk Girişimciden Austin, Texas'da bir etkinlik


Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 12 saat önce aldığım bir mailde. Mobilaction'un kurucusu ve CEO'su Aykut Karalioğlu'nun Austin, Texas'da bir etkinlik düzenleyeceğini öğrendim.

Aykut Karalioğlu Kimdir? (Dediğinizi duyar gibiyim)
Tanımayanlar çok ayıp ediyor şimdiden söylemiş olayım :)  Aykut Karalioğlu, Mobilaction.co 'nun kurucusu, Türkiyeli bir girişimci ve Silikon Vadisinde bir şirket sahibi aynı zamanda da Bilkent Üniversitesi mezunu. detayları ilerleyen günlerde Tanımanız Gereken Kişiler kategorisinde anlatacağım.

Mobileaction.co Nedir? Yenilir mi?
Eğer Aykut Karalioğlu'nu yeni tanıdıysanız bu soruda aklınız kurcalıyordur mutlaka."Mobil ve Action haa uygulamaları harekete geçiriyor" diye düşünüyor olabilirsiniz. Evet haklısınız tam olarak bunu yapıyor. Bunu yaparken de uygulamanın yüklü olduğu marketi sizin için bir güzel tarıyor. Rakip analizi ve anahtar kelime analizi yapıyor. Aynı zamanda her uygulamanın mağazada sahip olması gereken şeyleri de listeliyor. Yani bir geliştirici için kesinlikle muhteşem bir proje :) Raptiye  olarak bende kullanıyorum tabi ki deee. Yine ekran görüntüleri ile daha da detaya girme işini Bilmeniz Gereken Projeler altında yazacağım.

Genel bilgileri verdikten sonra etkinliğin detayına girebiliriz. :) Aslında bana gönderilen bilgide bu kadar bir etkinlik olacak ve 60dk da 60 uygulama mağazası ipuçları verilecek. Yer ve zaman belirlendiğinde bu yazıyı güncellemiş olacağım.

Yazı içinde bahsettiğim her şeye link ekledim. Tıklayarak gidebilirsiniz. :) 

Unknown

Elektronik mühendisliği öğrencisi Android meraklısı ve bir girişimci.