Pages

Selçuk Üniversitesi mobil uygulaması


Android platformu için geliştirdiğim bu uygulama sayesinde bir çok işlemden kurtuluyoruz.

Selçuk Üniversitesi öğrencileri için öğrenci sistemine, kütüphane otomasyonuna ve öğrenci mailine girişte kolaylık sağlar.Kolay arayüzü sayesinde notlarınızı öğrenmek artık çok kolay.

Bu uygulama olamadan önce öğrenci sistemine girmek için Google'da arama yapıp Selcuk.edu.tr 'ye girip oradaki öğrenci sekmesi altından not sistemine giriş yapıyorduk.Bu uygulama sayesinde tek tıkla not sistemine girmek mümkün.Kütüphane sekmesi altından da Selçuk Üniversitesi Merkez Kütüphanesi yeni adıyla Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi içerisindeki bilgisayarlarda bulunan kütüphane otomasyonuna kolay erişim sağlanabilir.Bu otomasyon sayesinde ders çalışırken ihtiyacınız olan kitabın hangi salonda tam olarak nerede olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Sizde Selçuk Üniversitesi öğrencisiyseniz ücretsiz olarak Google Play Store'de yayınlanan Selçuk Üniversitesi mobil uygulamamı indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra lütfen indirme sayfasından uygulamaya yorum ve derecelendirme yapın.Düzeltilmesi yada eklenmesini düşündüğünüz şeyler için sağdaki sosyal medya hesaplarımdan ya da sitemdeki iletişim formundan bana ulaşabilirsiniz.

(İndirmek için alttaki resme tıklayıp Google Play Store'da yayınlanan uygulamanın sayfasına gidin.)


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raptiye.selcukmobil


Unknown

Elektronik mühendisliği öğrencisi Android meraklısı ve bir girişimci.