Pages

Edelkrone yeni ürünü oqloq nedir?


Edelkrone nedir? Edelkone'a Youtube da ilk rastladığımda kendimi bir Türk firması olduğuna inandıramadığım inandırdığım da ise tamamen hayret içine düştüğüm bir Türk Arge İnovasyon firması.Genel olarak kamera araç gereçleri üretiyorlar detaylı bilgiye kendi web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Ama beni aslında hayrete düşüren Edelkrone'dan çok Youtube'da başka bir şey adı altında açtıkları hesap oldu. Bu Youtube kanalında neler mi var? Başka bir şeyler var. Hatta çok bambaşka bir şeyler.

Ben bu yazıyı yazdığım sıralarda Youtube kanallarına serilerinin 7. bölümünü koymuşlardı."Lan olm kalk." Bu video ilk olarak Barış Özcan'ın Youtube kanalı hakkında kısa bir eleştiri ile başlıyor ve ardından da aslında bu yazıyı yazma nedenim olan oqloq tanıtımını içinde barındırıyor. Başka bir şeyler daha var yok değil. Merak uyandırdıysa Youtube üzerinden arama yaparak kolaylıkla videolarına ulaşabilirsin. Sana tavsiyem hiç izlemediysen 1. bölümden başla zaten 7. bölüme geldiğinde zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlamayacaksın.

Peki nedir Oqloq ulan?
O'Clock. It is five o'clock sanırım böyleydi. İngilizce de tam saatleri ifade etmek için kullanılan bir kaç kelime birleştir.Oku bakim al sana oqloq. :) Peki burdaki amaç ney. Burdaki amaç saati insanlara sunmak ama 3 yada 5 olarak değil. Bugün android çalışmak için 3 ile 6 arasında çalışma yapacağım. O zaman 3 ile 6 arasını yeşil yapayım. Saat 3 oldu mu çalışma zamanı başlar 6 oldu mu son bulur. İşte bu kadar kolay. Tam amacı bu eksik anlattıysan affola çok daha iyi bir şeyler anlamak istersen nereye bakacağını biliyorsun.

Peki ben bunu alır mıyım?
İnan senin şuan bu satırları okuduğun bilinmezlikteyim. Alır mıyım bilmiyorum. Ama bildiğim birkaç şey varsa fiyatı 50 liradan düşükse bir defa almayı düşünürüm. Eğer renklerini telefonum üzerinden bir uygulama ile değiştirebiliyorsam ve zamanı geldiğinde oqloqcuğum ama bir notification atıp hadi Enes iş zamanı diyorsa ikince kez düşünürüm.

Son olarak bu bir ürün tanıtımı değildir ya da bu yazı için herhangi bir teşvik almadım sadece destek olmak istedim ve son 5 satır içerisinde bahsettiğim şeyler gerçek olursa bu ürünü alıp test edip tam anlamıyla güzel bir yazıyı blog.enesdokuz.com adresinde detaylıca yazacağım. Eee daha ne diyeyim takip edilesi 2 kanalı takip etmek için aşağıya linkleri hafifçe bırakıyorum. Tabi kaliteli bir kaç saat geçirip güzel bir şeyler öğrenmek istiyorsan tavsiyemdir.

Barış Özcan Youtube Kanalı: tam olarak bu kelimelerde
Başka Bir Şey Youtube Kanalı: ahanda burda

Unknown

Elektronik mühendisliği öğrencisi Android meraklısı ve bir girişimci.