Pages

Oturduğunuz yerden günde 1 saat ayırarak para kazanmak mümkün.

Geçen internette can sıkıntısıyla dolaşırken bir sistem keşfettim PTC siteleri. Nedir PTC siteleri?  Sisteme üye olunur ardından sistem size reklam göstermeye başlar 3 sn ile 30 sn arasında reklamları görüntülersiniz. Ve tek bir reklam görüntüleyerek 0,1$ ile 0,001$ arasında bir meblağ kazanırsınız. Tabi ki bu en düşük değerler eğer şanslıysanız sadece bir reklamdan 0,5$ kazanma ihtimalinizde var. Her gün yaklaşık 30 reklam görüntüleyebilirsiniz.
Küçük bir hesap yapacak olursak. 5 saniyelik 30 reklamı 0,01$ dan görüntülediğimizi düşünürsek.

1günde è 30reklam*0,01$=0,3$       5sn*30 reklam =150sn=2dk 30sn eder.
1 ayda è  0,3$*30gün=9$                   2dk 30sn*30 gün =  75 dakika eder.
(10 PTC sitesi ile çalışırsanız.)
1günde è0,3$*10site=3$              2dk 30sn*10site=25 dakika eder.
1ayda è 3$*30=90$                          25dk*30gün=12,5 saat eder.
30 gün bu işlemi yaptığımızı düşünürsek. Günde 25dakika ayırarak 90$ kazanmamız mümkün. Siteye giriş reklam geçişi filanda derken yaklaşık 1 saati bulur elbette. Tabi ki bu değerler en düşük değerlerle 10 siteyle çalıştığınız zaman kazanacağınız meblağ. 10’a yakın sağlam PTC sitesinin olduğunu söylemek isterim. Aşağıda sağlam olan tüm PTC sitelerinin linkleri vereceğim. Canınız sıkıldığında yapacak bir şey bulamadığınızda oturduğunuz yerden sadece reklam izleyerek sizde kazanabilirsiniz. Diğer sistemlerdekiler gibi para yatırmak zorunda değilsiniz. Birilerinin upload ettiğiniz şeyleri indirmesini beklemek zorunda değilsiniz. Ya da sitenizde yayınladığınız reklamlara tıklamalarını beklemek zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken sisteme girip reklamları izlemek.

Yalnız üye olup sisteme dâhil olmak isteyen arkadaşlar için birkaç önerim olacak.
*Öncelikle Pay Pal hesabınıza ödeme yapılacak eğer pay pal hesabınız yoksa buradan öğrenebilirsiniz.è Pay pal hesabı nasıl açılır?
*İkinci olarak siz reklamları görüntülerken adblocker tarzı reklam engelleyici eklentilerinizin aktif olmaması gerekiyor. Malum reklam görüntülemeniz gerekiyor J
*Üçüncü olarak da bu sistemlerde reklam görüntülenirken başka sekmede dolaşırsanız reklamların üstündeki sayaç ilerlemez. Yani reklamı görüntülerken imlecin o sayfada olması şart J
Şimdi gelelim sağlam PTC sitelerine ve kayıt linklerine. ( Üyelikte sıkıntı yaşarsanız twitterdan facebookdan veya mail adresimden sorabilirsiniz en geç 24 saat içinde dönüş yaparım. )












Denedikçe sağlam PTC sitelerini ekleyeceğim.

Unknown

Elektronik mühendisliği öğrencisi Android meraklısı ve bir girişimci.